Navigacija prema gore
Prijava

NAŠE VRIJEDNOSTI

NAŠE VRIJEDNOSTI
Naš je posao sačuvati i poboljšati ljudski život. Svi naši postupci moraju se mjeriti uspješnim postizanjem tih ciljeva. Iznad svega cijenimo svoju sposobnost da budemo na usluzi svakome kome ispravna primjena naših lijekova i usluga može koristiti. Na taj način omogućujemo trajno zadovoljstvo korisnika.Radimo i na poboljšanju zdravlja životinja 
Predano održavamo najviše standarde i integritet. Odgovorni smo našim korisnicima, zaposlenicima tvrtke MSD i njihovim obiteljima, okolišu u kojem živimo i društvu širom svijeta kojem služimo. Ne koristimo se profesionalnim ili etičkim prečicama u izvršavanju naše odgovornosti. Naši odnosi sa svim segmentima društva moraju biti transparentni i odražavati visoke standarde koje zagovaramo.
Dosljedno održavamo znanstvenu izvrsnost na najvišoj razini, a naš istraživački rad posvećen je poboljšanju života ljudi i životinja te kvalitete njihova života. Nastojimo prepoznati ključne potrebe korisnika i kupaca te se koristimo svoje resurse za zadovoljavanje tih potreba.
Očekujemo dobit, ali samo od rada koji zadovoljava potrebe korisnika i koristi čovječanstvu.. To ovisi o održavanju našega financijskog položaja, koji nam omogućuje ulaganje u vodeća istraživanja i učinkovito postizanje rezultata takvih istraživanja.
Svoju izvrsnost zahvaljujemo integritetu, znanju, mašti, vještini, raznolikosti i timskom radu naših zaposlenika. S tim ciljem, nastojimo stvoriti okruženje međusobnog poštovanja, poticanja i timskog rada. Također, nastojimo nagraditi predan rad i postignuća te pristupati s razumijevanjem potrebama naših zaposlenika i njihovih obitelji.

Etičnost i transparentnost​

Etičnost i transparentnost u MSDu čine temelj reputacije naše tvrtke.
Saznajte više

Kodeks ponašanja: Naše vrijednosti i standardi

​Pogledajte naš kodeks ponašanja ili pronađite odgovarajuće resurse tvrtke da biste postavili pitanje ili podijelili svoju zabrinutost.