ŽIVOT U MSD-U

 

U MSD-u nam je svima zajednički izvanredan osjećaj za svrhovitost: pomaganje poboljšanju zdravlja i blagostanja širom svijeta.​

Rad na postizanju tog cilja pruža našim zaposlenicima neusporedivo ispunjavajuće iskustvo kako na profesionalnoj, tako i na privatnoj razini.

Profesionalni razvoj

Razvoj karijere nam je važan i naši ljudi neprekidno uče. Nudimo strukturirane procese, alate i kulturu, koji pomažu našim zaposlenicima da oblikuju svoje karijere i potpuno ostvare svoj potencijal.

Vi ste zaduženi za svoju karijeru u MSD-u time što vaš profesionalni razvoj postaje proces kojim sami upravljate. Mi vam nudimo priliku da učite i preuzmete inicijativu – kako unutar tvrtke tako i s vanjskim partnerima – te da radite uz potporu voditelja kako biste slijedili svoje interese i radili ono što vam je korisno. Razvojne mogućnosti mogu uključivati učenje kroz posao, zadatke izvan opisa radnog mjesta, mentoriranje, isprobavanje rada na drugim poslovima, rotacijske programe i rukovoditeljske programe. Također nudimo opsežne, globalno pristupačne resurse za obuku i razvoj.

Fleksibilnost odnosa poslovnoga i privatnog život​a ​​

Bilo da je riječ o njezi djeteta ili starijeg roditelja, ili pak drugim aktivnostima i odgovornostima, svatko ima obveze izvan radnoga mjesta. Mi razumijemo važnost tih obveza. Stoga imamo globalnu politiku fleksibilnog uređivanja radnih obveza koja omogućuje našim ljudima da postignu veću ravnotežu između profesionalnoga i privatnog života. Nas zanimaju rezultati. "Što" se proizvodi ili postiže važnije je od toga "kad" ili "gdje" se posao obavlja.​​​​​​​​​​