UVIJEK POSTUPAMO KAKO TREBA

 

Vjerujemo da je postupiti kako treba uvijek pametna poslovna odluka.

Imamo odgovornost prema svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima, ali i prema našem okolišu i zajednicama kojima služimo širom svijeta.

Svakodnevno se trudimo smanjiti naše energetske potrebe i emisiju ugljika, dajemo potporu našim zajednicama te povećavamo dostupnost lijekova, cjepiva i kvalitetne zdravstvene skrbi širom svijeta.

Cilj nam je održati korak sa zahtjevima razvoja globalnog poslovanja – da budemo konkurentni, etični, inovativni i dosljedni ideji da je biti dobar korporativni građanin mudar poslovni pristup.


Borba protiv HIV-a i AIDS-a u Botswani

U zemlji koju su poharali HIV i AIDS, MSD je promijenio te i dalje mijenja živote mnogih ljudi. Odvojili smo više od 56 milijuna dolara u razdoblju od nekoliko godina ne bismo li u suradnji s vladom Botswane i Fondacijom Bill and Melinda Gates zaustavili širenje HIV-a i AIDS-a te omogućili liječenje, njegu i potporu ljudima pogođenima ovom bolešću.
▸ Pogledajte što radimo


MSD uvršten u 100 najboljih korporativnih građana u 2010. godini

Prema pisanju časopisa "Korporacijska odgovornost", MSD je bio 17. na listi 100 najboljih korporativnih građana u 2010. godini. To je glavna lista tvrtki prema njihovoj korporacijskoj odgovornosti i temelji se na sedam kategorija: okoliš, klimatske promjene, ljudska prava, filantropija, odnos prema zaposlenicima, financijska učinkovitost i upravljanje.