Hero Image
Odgovornost

Uvjek postupamo ispravno

Vjerujemo da je postupiti kako treba uvijek pametna poslovna odluka.

Imamo odgovornost prema svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima, ali i prema našem okolišu i zajednicama kojima služimo širom svijeta.

Svakodnevno se trudimo smanjiti svoje energetske potrebe i emisiju ugljika, dajemo potporu našim zajednicama te povećavamo dostupnost lijekova, cjepiva i kvalitetne zdravstvene skrbi širom svijeta.

Cilj nam je održati korak sa zahtjevima razvoja globalnog poslovanja – da budemo konkurentni, etični, inovativni i dosljedni ideji da je biti dobar korporativni građanin mudar poslovni pristup.

Etika i transparentnost

Budući da milijuni ljudi širom svijeta ovise o našim proizvodima, naša tvrtka ima visoke standarde ponašanja.

Prijenos vrijednosti

Zajednica

Kao jedna od vodećih svjetskih farmaceutskih tvrtki, koja zapošljava više od 70.000 zaposlenika diljem svijeta, ponosni smo na svoju ulogu u društvu u kojem živimo i poslujemo.

Okoliš

Kao svjetska tvrtka, mi smo građanin svijeta. Tisuće naših zaposlenika širom svijeta brinu se o našem mogućem utjecaju na okoliš.

Borba protiv HIV-a i AIDS-a u Bocvani

U zemlji koju su poharali HIV i AIDS, MSD je promijenio te i dalje mijenja živote mnogih ljudi. Odvojili smo više od 56 milijuna dolara u razdoblju od nekoliko godina ne bismo li u suradnji s vladom Bocvane i Fondacijom Bill and Melinda Gates zaustavili širenje HIV-a i AIDS-a te omogućili liječenje, njegu i potporu ljudima pogođenima ovom bolešću.